توصیه های سلامتی
توسط : site-admin تاریخ : 10 بهمن 1396, 09:28 بازدید : 457 دسته بندی : وبلاگ1 – از هوای سالم استفاده کنیم. در صورت امکان در شهرهای بزرگی که هوای بسیار آلودهای دارند، زندگی نکرده و یا حدالمقدور از زندگی در محلهای مرکزی که بسیار شلوغ و پرترافیک هستند، پرهیز کنیم.
2 – هر هفته یکبار از شهر خارج شده و از هوای سالم بیرون شهر استنشاق کنیم. در طول سال حداقل چندین شبانهروز به مناطق کوهستانی سفر کرده و از هوای کوهستان استنشاق کنیم.
3 – تنفسهای درست داشته باشیم. ریهها را کامل پرکرده و کامل خالی کنیم. در طول روز چند بار تمرین تنفس عمیق را انجام دهیم؛ (تنفسهای پرانایامه)
4 – سعی کنیم آب آشامیدنی ماآب چشمه، قنات یا چاهای خارج از شهر باشد. تا حدالمقدور از آب لولهکشی شده که دارای کلر،فلوراید و سایر مواد شیمیائی میباشند، پرهیز کنیم؛
5 – از نانهای سبوسدار استفاده کنیم و شدیداً از نانهای سبوس گرفته شده پرهیز کنیم وهر از چند گاهی نان جو سبوسدار میل کنیم.
6 – از میوهجات و سبزیجات ارگانیک فراوان استفاده کرده و حدالمقدور یک وعدهی غذائی ما میوه و سبزی تازه فصل باشد، میوه را بلافاصله بعد از غذا میل نکرده، حداقل نیمساعت قبل و یا2 ساعت بعد از غذا میل کنیم.
7 – از عسل طبیعی فراوان استفاده کنیم. حداقل روزانه 3 قاشق غذاخوری عسل میل کنیم.
8 – از نمکهای تصفیه شده شدیداً پرهیز کرده و از نمک طبیعی و تصفیه نشدهي دریا و یا سنگ نمک استفاده کنیم، به خصوص قبل و بعد از غذا و هر میوهای، این کار P.H. دهان و معده را قلیائی کرده و هضم و جذب آن راعالی می گرداندومیکروبها وباکتریهای مضردهان ومعده رااز بین می برد.
9 – از غذاهای پختنی و سرخ شده تا حد امکان کمتر استفاده کنیم، زیرا در اثر پختن و سرخ شدن، بسیاری از املاح و ویتامینهای آنها کم میشود. حتماً در کنار غذای پخته شده سبزی و یا حداقل پیاز نیز میل کنیم.
10 – از روغنهای مایع و جامد رایج پرهیز کرده و از روغن زیتون تصفیه نشده، روغن کنجد تصفیه نشده،روغن پنبه دانه ی واقعی،روغن آفتاب گردان واقعی،روغن پالم خوراکی و روغن مشکی گاوی استفاده کنیم. روغن زیتون نباید حرارت ببیند که اصلاً مقاومت ندارد، روغن کنجد طبیعی وروغن پالم در مقابل حرارت مقاوم بوده و چندین بار نیز میتوان حرارت داد و استفاده کرد.
11 – از قند و شکر سفید شده شدیداً پرهیز کنیم و از شیرینیهای طبیعی مثل قند و شکر تصفیه نشده (قهوهای) عسل طبیعی، شیرهی انگور، شیرهی خرما، شیرهی توت، خرما و کشمش استفاده نمائیم.
12 – در صورت عدم دسترسی به غذاها، میوهجات و سبزیجات ارگانیک و طبیعی، حتماً برای جبران کمبودهای بدن، از مکملهای غذائی طبیعی و درست و مطمئن، برای تأمین نیازهای بدن خوداستفاده نمائیم.
13 – از گوشت کمتر استفاده کنیم، حتماً از گوشتهائی که به صورت گروهی و در یک محیط بسته و با استفاده از انواع هورمونها و داروهای شیمیائی سریع پروار میشوند، پرهیز کنیم، به خصوص از گوشتهایی که ذبح غیر شرعی میشوند، گوشت خوک، گوشت گاو، گوشت گوساله، مرغ، سوسیس، کالباس، پیتزا و سایر غذاهای حاضری. در عوض میتوان گوشتهای گوسفند، شتر، شترمرغ، بوقلمون، کوسه ماهی، بلدرچین، کبک و آهو استفاده کرد.
14 – از تنقلات طبیعی مثل انواع چهارمغز (گردو، بادام، پسته و فندق) نخود و کشمش و کشک سنتی استفاده کرده و از اوائل کودکی به بچهها همین تنقلات داده شود و شدیداً از انواع تنقلات مصنوعی مثل: پفکها، بیسکویتها، شکلاتها، انواع نوشابههای رنگارنگ و سایر تنقلات مصنوعی پرهیز کنیم.
15 – شبها زود خوابیده و صبحها زود از خواب بیدار شده و با تنفسهای عمیق (پرانایامه) سلامت و شادابی را در وجودمان نهادینه کنیم.
16 – هر سال حداقل یکبار بدن خود را با روشهای مختلف ویا با داروهای گیاهی پاکسازی کنیم (منضج و مسهل بخوریم)، این کار، تمام رادیکالهای آزاد و تمام سمومی که در بدن جا خوش کردهاند را خارج می کند و جلو بسیاری از بیماریهائی که میتوانستند در آینده در ما ایجاد بیماری کنند میگیرد و محیط بدن را برای عوامل بیماریزا ناامن میکند.
17 – هر سال حداقل یکبار حجامت و یکبار فصد انجام داده و در صورت نیاز، یکبار زالو به بدن انداخته شود.
18 – از لبنیات طبیعی استفاده کرده و از لبنیات پاستوریزه پرهیز نمائیم. بهتر است شیر را با عسل و یا خرما، ماست را با زنیان یا نعنا یا زیره و پنیر را با گردو میل کنیم.
19 – از نوشابههای مصنوعی، چای و سایر نوشیدنیهای مصنوعی پرهیز کرده و به جای آن از آب و عسل و لیموترش، انواع سکنجبین؛ انواع شربتها که با شکر طبیعی (قهوهای) تهیه میشوندو همچنین جلاب ( مخلوط جوشانده عسل، گلاب و زعفران) و انواع چایهای طبیعی مثل: چای ترش، چای میوه گل نسترن، چای گل گاو زبان، سنبلالطیب،باد رنج بویه، اسطوخدوس، بهارنارنج، دارچین، زنجبیل و غیره استفاده نمائیم.
20 – از غذاهای کنسرو شده و میوههای کمپوت شده و دسرهای غیرطبیعی پرهیز نمائیم.
21 – وقتی غذا بخوریم که واقعاً گرسنه هستیم، زمانی آب بخوریم که واقعاً تشنه هستیم، قبل، وسط و بلافاصله بعد از غذا از مایعات استفاده نکنیم و همیشه قبل از سیری دست از غذا بکشیم.
22 – غذا را در حالت آرامش میل کرده، تمام توجه ما به غذا باشد، درحین غذا از صحبت کردن، تماشای تلویزیون، گوش دادن به موسیقی و سایر کارهائی که توجه ما را به خود جلب کند، پرهیز نموده و هر لقمه را خوب جویده و سپس قورت دهیم.
23 – هر از چند گاهی و یا اگر مقدور بود، هر هفته یک روز یا دو روز روزه بگیریم تا مواد مختلف در بدن ما تجمع پیدا نکنند که تجمع آنها در حکم سم بوده و بدن ما را بیمار میکنند، حتی زیادی بعضی ویتامینها و مواد معدنی. روزه یکی از بهترین روشهای پاکسازی بدن میباشد.
24 – از ظروف مسی، سنگی، چدنی، شیشه، پریکس، چینی، برنجی، سفالی لعابدار، استفاده نموده و از ظروف تفلون و آلومینیومی ، روحی و پلاستیک استفاده ننمائیم.
25 – هر پنج شنبه یا جمعه ناخنهای خود را گرفته، در اواخر ماههای قمری، موهای سر خود را کوتاه کرده و حداقل هر دو هفته یکبار به بدنمان نوره (واجبه) بگذاریم ( این کار فواید بسیار فراوانی دارد، از جمله در خانمها جلوی بسیاری از عفونتها، قارچها و خارشها را میگیرد).
26 – به طور مرتب نرمشهائی انجام داده و حداقل در طول شبانهروز یک ساعت پیادهروی تند داشته باشیم و هر هفته حداقل یکبار شنا و کوهپیمائی در برنامهی ما باشد.
27 – سعی کنیم حدالمقدور هر هفته یکبار خارج از شهر رفته و از هوای سالم استفاده نمائیم و هر ساله حداقل چندین روز را در کوهستان به سر برده و از هوای سالم آنجا استفاده نمائیم.
28 – به تخلیهی مرتب رودهها و مثانهی خود دقت داشته باشیم، به محض احساس نیاز به دفع ادرار و مدفوع، زمان را از دست نداده، بلافاصله به تخلیهی آنها اقدام کنیم، سرمنشأء بسیاری از بیماریها از گوارش نادرست و عدم تخلیهی خوب رودهها سرچشمه میگیرند.
29 – از لباسهائی که تن ما در آن احساس آرامش داشته و از مواد خالص نخی، پشمی، کتان، کنف و یا از سایر الیاف طبیعی هستند، استفاده کنیم و از لباسهای تنگ و چسبان و لباسهائی که بدن ما در آن احساس راحتی ندارند، پرهیز نمائیم.
30 – از کفشهای چرم خالص استفاده کنیم، کفشهایی را انتخاب کنیم که پاها در آن کاملاً راحت باشند و هیچ فشاری به کف پاها و اطراف آن ایجاد ننماید و برای راهپیمائیهای طولانی، حتماً از کفشهای طبی واقعی استفاده نمائیم.
31 – در منزل، از اسباب طبیعی مثل فرش طبیعی و دستبافت و زیراندازهای طبیعی که در آن مواد شیمیائی و پلیاستر بکار نرفته استفاده کنیم.
32 – هر هفته حداقل 2 بار حمام رفته، از آب گرمهای معدنی، گرمابههای سنتی و در صورت عدم امکان، از سونای خشک، سونای جکوزی و یا وان آبگرم استفاده نمائیم.
33 – از صابون، شامپو و سایر شویندههای طبیعی استفاده نمائیم.
34 – از کرمها و لوازم آرایشی طبیعی استفاده نمائیم.
35 – از عطرها و بوهای خوش که از انواع گلها تهیه میشوند، استفاده نمائیم، بوی عطرها در سلامتی ما بسیار مؤثرند، از عطرهائی که الکل داخل آن به کار رفته پرهیز کنیم.
36 – از سنگهای معدنی مختلف به صورت انگشتر یا تسبیح ویا گردن بندبه خاطر ایجاد فرکانسها و طول موجهای مثبت و دفع بسیاری از انرژیهای منفی، استفاده نمائیم.
37 – روزانه حداقل یک ساعت مطالعه کنیم. مطالعه غذای ذهن میباشد. اگر ما مطالعه نکنیم. به تدریج حافظه و گیرائی ذهن ضعیف میشود.
38 – از رنگهای شاد برای لباس، منازل، مبل و غیره استفاده نمائیم. رنگها در سلامتی ما بسیار مؤثر هستند.
39 – ما وجودمان از خداوند متعال میباشد. بدون استثناء، همهی انسانها از سیاه و سفید، سرخ و فقیر و ثروتمند، جهان سومی و جهان اولی، به طور کل همه کس و همه چیز. انسانی با این ویژگی نباید خود را کوچک و محقر کند. خداوند بزرگ و بلندمرتبه است و همه چیز او خوب و عالی میباشد و همهی خصلتهای خوب مختص اوست، و ما که وجودمان از اوست، بایستی از او تقلید کرده و سعی کنیم همهی خوبیها را در خودمان ایجاد کنیم، مثل بخشنده بودن، مهربان بودن، به همه کمک کردن، دانا بودن، روی عیب دیگران سرپوش گذاشتن و بسیاری خصلتهای دیگر که در قلم نميگنجد، سعی کنیم که در خود ایجاد نمائیم.
40 – هر رفتاری، طول موجی دارد، حتی فکر ما نیز یک رفتار محسوب شده و دارای طول موجی میباشد. هر طول موجی، تشعشع و بازگشتی نیز دارد که به کار ما یا قانون عمل و عکسالعمل معروف میباشد. اگر ما رفتار خوب و فکر مثبت داشته باشیم، همهاش خوبی دریافت خواهیم کرد و اگر خدای نکرده فکر منفی و رفتار منفی داشته باشیم، همهاش منفی و بدی و بدبیاری خواهیم داشت. این دریافت زود و دیر دارد، ولی سوخت و سوز ندارد. شاید این تشعشع را ما در این دنیا دریافت نکرده و در عالم بعد از مرگ دریافت نمائیم.
41 – برنامهی منظمی برای نماز، دعا، نیایش، صلهی ارحام، کمک به نیازمندان (کمک معنوی ومادی) یوگا و مدیتیشن داشته باشیم. اگر این رفتارها از روی آگاهی و قرب الهی صورت گیرد و عواملی چون: ترس از جهنم و عذاب الیم، تمنای بهشت، خودنمائی، کسب مقام و موقعیت اداری و سیاسی نباشد، انسان را آرامش واقعی داده و فکر و ذهن و روح انسان را تجلی میدهد.
42 – برای سلامت روانی و جسمی خود و شادکام زیستن، از دروغ گفتن، غیبت کردن، پایمال کردن حقوق دیگران، سوءظن، کینه جوئی، کبر، غرور، عناد، خود بزرگ بینی، سرگرمیهای ناسالم و سایر کارهای ناشایست شدیداً پرهیز کنیم، که این رفتارها ترشحات سیستم غدد درون ریز را به هم ریخته و عامل بیماریهای جسمی و روحی میشوند. به طور کلی آنچه بر خود میپسندیم، بر دیگران نیز بپسندیم و آنچه بر خود نميپسندیم، بر دیگران نیز نپسندیم.
43 – همانطور که قبلاً گفتیم، ما وجودمان از خداوند متعال میباشد و جزو آن هستیم، بنابراین ارتباط منظم و مرتب با او داشته باشیم، با او دوست باشیم، همهی مسائلمان را با او در میان بگذاریم. و با او درد دل کنیم، از او بخواهیم و همیشه با او باشیم، آن موقع خواهیم دید که هیچ وقت تنها نیستیم، هیچ وقت نگران نیستیم، هیچ وقت مضطرب نیستیم، هیچ وقت فقیر نیستیم، هیچ وقت بیمار نیستیم و به طور کل هیچ وقت درمانده نیستیم، زیرا یک فرد قابل اعتماد و توانا، صمیمی و دوست داشتنی و مهربانتر از همه کس و هر چیزی، پیش ماست و در وجود ماست. چه قدر ما را دوست دارد و عاشق ماست، اگر ایمان واقعی به او داشته باشیم وبه اوتکیه واعتماد داشته باشیم، آن موقع حضور اوو کمکهای غیبی او را با تمام وجود لمس خواهیم کرد.
او عاشق موفقیت واقعی ماست، نه موفقیتهای مجازی و دروغین، او عاشق واقعی ماست، بدون قید و شرط، نه عاشق ظواهر ما، چون ما از او هستیم و متعلق به اوئیم، به همان جهت او واقعاً دوستمان دارد و عاشق ماست. افسوس که این دل مشغولیهای ظاهری و مادی مانع آن شده که بفهمیم او چقدر ما را دوست میدارد، اگر لحظهای پردهها کنار رود و ما ببینیم که خداوند متعال چه قدر ما را دوست دارد، واقعاً از خود بیخود میشویم. به همین جهت اگر به او تکیه کنیم و همهی اموراتمان را به او واگذار نمائیم و در این راه نیز تلاش واقعی انجام بدهیم، خواهیم دید که چه قدر موفقیم و در جای خود یک نابغه هستیم، چه قدر خوشبختیم، چه قدر همه را دوست داریم و چه قدر همه چیز خوب است و عالی و هر اتفاقی که در جهان میافتد، به نفع ما تمام میشود.
44 – خوشبین باشیم، همهی مسائل را با خوشبینی دنبال کنیم، همیشه از کلمات مثبت استفاده نمائیم. در کل مثبت باشیم، تا مثبتها به طرف ما جذب شوند.
45 – هرگز از بیماری نهراسیم، هرگز از ناامیدی پزشکان، شما امیدتان را از دست ندهید. هر دردی که داده شده، برای آن درمانهائی نیز داده است. اگر ذهنمان با بیماری درگیر شد، مطمئن باشیم که بیماری به طرف ما جذب خواهد شد. به همین جهت، همیشه فکرمان را با سلامتی و شادابی مشغول و درگیر کنیم، به شادکامی و سلامتی و سعادتها تمرکز کنیم، تا آنها به طرف ما جذب شوند.
46 – همهی اموراتمان را به خداوند متعال واگذار کنیم و مطمئن باشیم که هرچه از طرف ایشان بیاید خیر خواهد بود. تسلیم محض خداوند متعال بودن، همه چیز را برای انسان آسان میگرداند. انسان شاداب و بدون دغدغهی خاطر خواهد بود. با او زندگی کردن واقعاً زیباست، پس بیائیم با او زندگی کنیم، تا دم را غنیمت شمرده و از زندگی و نعمتهای الهی بهرهمند گشته و شاد زندگی کنیم.
47 – سعی کنیم خنده و لبخند، جزو زندگیمان باشد. و علاوه بر اینکه میتوانیم از فیلمها و برنامههای کمدی برای خنده استفاده کنیم، میتوانیم به صورت گروهی نیز برنامه اجرا کرده و خندههای جانانه و حسابی داشته باشیم. یوگای خنده، یکی از این برنامهها میتواند باشد و یا جلسات خنده درمانی.
48 – هرگز برتریجو نبوده، خود، قوم، مذهب، آئین، کشور، نژاد ، رنگ پوست ،مقام وموقعیت اداری ، علمی ،سیاسی ومالی را برتر از دیگران ندانسته، هرگز دیگران را مسخره و کوچک نکرده، هرگز به دیگران توهین، اهانت، نفرین و سایر رفتارهای توهینآمیز نکرده، همواره به دیگران به عنوان یک انسان که روح خدائی دارد، نگریسته و بزرگ و گرامی بداریم. کینه، نفاق، ظلم و ستم، پایمال کردن حقوق دیگران و امثال اینها، انسان را به پرتگاه سقوط میرساند. این رفتارها، مال انسان رشد نیافته میباشد. انسان رشد وکمال یافته فکر آن رفتارها را نیز به خود راه نميدهد، چه رسد که چنین رفتاری انجام دهد.
49 – همواره با همه مهربان باشیم، صداقت داشته باشیم، به قول و وعدهای که میدهیم عمل کنیم، نه به کسی تسلط پیدا کنیم و نه اجازه دهیم که دیگران بر ما تسلط پیدا کنند، به محیط زیست، قوانین راهنمائی و رانندگی و سایر قوانین جاری هر کشوری احترام قائل شده و همواره عدالت داشته باشیم.
50 – به محیط زیست و حیوانات احترام قائل شده و به آنها محبت بکنیم. محبت کردن به حیوانات این نیست که آنها را وارد محیط خانه بکنیم، این کار محدود و زندانی کردن آن حیوان می باشد و این دوستی خاله خرسه می باشد. این کار کاملاً اشتباه بوده و سرمنشأء بسیاری از بیماریها میتواند باشد